HV Tegels
Home  >    Over ons

Met een hart voor tegels

Wij zijn een volwaardige tegelzaak die gegroeid is vanuit een groep met 8 vestigingen. Onze voorgeschiedenis heeft als groot voordeel dat wij ‘echte rotten’ in het tegelvak zijn. Door onze jarenlange ervaring weten wij perfect waar we moeten inkopen. Dat doen we in het groot en overal ter wereld. Zo kunnen wij je TOPkwaliteit tegels tegen een OUTLETprijs bieden. Ons aankoopvolume en ons groot netwerk zorgen er bovendien voor dat er zeer regelmatig nieuwe tegels in onze toonzalen liggen.

Met een hart voor onze klanten

Naast TOPkwaliteit tegels tegen een OUTLETprijs aanbieden, ligt onze focus op jou, onze klant! Op TOPservice voor, tijdens en na de verkoop. Je mag rekenen op een bijzonder ruime voorraad tegels in onze toonzalen. Wij zijn aanwezig om je te adviseren over de aankoop van tegels zelf, maar ook over de benodigde lijmen en onderhoudsproducten. Mocht je keuze niet meer (voldoende) in ons magazijn aanwezig zijn, 95% van onze tegels zijn snel leverbaar. En snel, dat is bij HV Tegels binnen de week! Ook bijbestellen op een later moment is mogelijk, volgens beschikbaarheid.

Onze toonzalen

Vanuit Temse en Kapellen bedienen we een groot deel van de regio Antwerpen en ver daarbuiten. In onze toonzalen liggen enkele honderden tegels die je zo kan komen bekijken. Ons magazijn bevat 250.000 m2 tegels. Om dat getal concreet te maken: dat zijn 40 voetbalvelden!

Ons team in Kapellen

An is zaakvoerder in Kapellen en runt de 850 m2 winkeloppervlakte.

Onze team in Temse

Alain leidt de winkel in Temse, waar hij samen met Yentl (verkoopverantwoordelijke) en Michael (verantwoordelijke voor het magazijn) 1000 m2 tegels in goede banen leidt.

Meer informatie over ons

Contacteer ons

acties

deel deze actie op


Gratis wijn
Gratis fles wijn
Bij aanleveren van kwalitatieve foto's van uw realisatie

(tegels natuurlijk aangekocht bij HV Tegels)

vraag meer info
deel deze actie op


gratis berdy
Gratis onderhoud set van berdy twv 60 euro
Bij aankoop vanaf 750 euro
bij bestelling vanaf € 750
deel deze actie op


Promotegels
Promotie tegels vanaf 5,95 euro
Zie hier
vanaf € 5,95 per m2