Keramisch parket
Home  >    Keramisch parket

houtlook vloertegels (keramisch parket)

Bij HV Tegels vind je een bijzonder ruim aanbod aan houtlook vloertegels, ook wel keramisch parket genoemd. Houtlook vloertegels zijn bijzonder HOT! Niet te verwonderen! Deze smalle keramische vloertegels zijn door hun houtlook bijna niet van echte parket te onderscheiden! Deze tegels danken hun uitstraling aan het feit dat er naast een houtprint ook een duidelijk voelbare en zichtbare houtstructuur op is aangebracht. Keramisch parket combineert het beste van twee werelden: de gezelligheid van parket en het onderhouds- en gebruiksgemak van keramische tegels.

Keramisch parket wordt net zoals keramische vloertegels gemaakt met natuurlijke grondstoffen in een geautomatiseerd proces. Daarom kunnen ze in grote volumes geproduceerd worden en komen afwijkingen (in kleur, in structuur, in dikte) bijna niet voor. HV Tegels beschikt over een ruim aanbod houtlook vloertegels in verschillende kleuren en afmetingen.

Houtlook vloertegels, geschikt voor binnen, ... en voor buiten

Houtlook vloertegels zijn perfect geschikt voor in de keuken, bijkeuken, woonkamer, hall, toilet, slaapkamer, dressing, enz. … Keramisch parket is vocht- en vorstbestendig en kan temperaturen tot min 30 graden aan. Het is dus ook prima geschikt als keramische terrastegel.

Opgelet, bij een buitenplaatsing moet je wel rekening houden met de ondergrond, de breedte van de voeg en met een speciale verlijming. Laat je adviseren.

Om zelf te plaatsen, of om te laten plaatsen door een vakman

Door hun hoge kwaliteit en standaard afmetingen zijn houtlook vloertegels vrij gemakkelijk zelf te plaatsen. Waag je je liever niet aan deze klus, dan is het inschakelen van een vakman een must!

Voordelen van keramisch parket

  • Combinatie van gezelligheid van hout en onderhouds- en gebruiksgemak van keramische tegels altijd outletprijzen bij HV Tegels
  • Kras- en slijtvast
  • Houtlook vloertegels zijn perfect geschikt bij vloerverwarming

Plaatsingstips keramische vloertegels

  • Een goede ondergrond is droog, effen en stabiel
  • Gebruik voegkruisjes om de voegen even breed te houden
  • Weet je niet goed welke lijm te gebruiken? Laat je adviseren

Zo houd je je keramisch parket lang mooi

Eens je keramisch parket ligt, heb je er jarenlang plezier van. Om de tegels schoon te maken, gebruik je best een neutraal reinigingsmiddel. Spoelen en navegen met proper water en je bent klaar. Wanneer je vloer ernstig vervuild is, gebruik dan een product dat hardnekkig vuil verwijderd. Weet je niet goed welk product te gebruiken? Laat je adviseren.

Tegeltjeswijsheid

Kan een vloertegel ook gebruikt worden als wandtegel? Ja, dat kan! In heel wat moderne interieurs worden de vloertegels gewoon doorgetrokken op de wand(en). De tegels zijn eventueel aan te vullen met tegelstroken als sier- of decoratie-element.

Meer informatie over Keramisch Parket

Contacteer ons

acties

deel deze actie op


Gratis wijn
Gratis fles wijn
Bij aanleveren van kwalitatieve foto's van uw realisatie

(tegels natuurlijk aangekocht bij HV Tegels)

vraag meer info
deel deze actie op


gratis berdy
Gratis onderhoud set van berdy twv 60 euro
Bij aankoop vanaf 750 euro
bij bestelling vanaf € 750
deel deze actie op


Promotegels
Promotie tegels vanaf 5,95 euro
Zie hier
vanaf € 5,95 per m2